FESTA MAJOR SANT ISIDRE

Els dies 15, 16 i 17 de maig es celebrarà la festa major de Sant Isidre de Cabanes.

Benvolguts veïns i veïnes de Cabanes,

Aquest Sant Isidre us convidem a participar de manera “confinada” en les activitats proposades entre la Comissió de Sant Isidre, Potamolls, Ràdio Cabanes, l’Escola de Cabanes i el propi l’Ajuntament. Agraïm la voluntat de tots per organitzar i participar a la Festa.

Cal clicar a la paraula ENLLAÇ per accedir a les activitats. Els enllaços seran actius quan estiguin en color blau.

 

DIVENDRES 15

  • A les 12 hores PREGÓ a càrrec del nostre mossèn, Joan d’Arquer. Per veure el pregó cal connectar per aquest ENLLAÇ que us portarà a YOUTUBE
  • Sant Isidre confinat. A través d’aquest ENLLAÇ podreu visualitzar els vídeos que us adrecen els personatges de Sant Isidre.
  • L’Escola de Cabanes també ha preparat un vídeo al que podreu accedir des d’aquest ENLLAÇ.

 

DISSABTE 16

  • A les 11h hem organitzat un taller de cotxes de joguina pels més menuts. El material que heu de tenir són pega de barra, cinta adhesiva, tisores, cartró del rotlle de paper wc, cartolina, retoladors,…

Aquest taller s’impartirà a traves de Facebook en el següent ENLLAÇ.

  • A les 17h podeu fer una mica d’esport amb la Dolors, que impartirà una classe de poc més d’una horeta a través de l’aplicació MEET.Recordeu portar roba i calçat còmode, aigua i si en teniu, una màrfega. Podeu accedir a través del següent ENLLAÇ

 

DIUMENGE 17

  • A les 12 hores, i com seria habitual, farem la representació de la tradicional Sembra dels pinyons, enguany de manera virtual emetent el vídeo que va enregistrar “Centsetesports” l’any passat.

Us convidem a veure aquest vídeo fent el vermut i gaudir d’una gran tradició del nostre poble. El vídeo es començarà a emetre puntualment a través d’aquest ENLLAÇ 1  ENLLAÇ 2

  • A les 18h els companys de Ràdio Cabanes emetran el ball de Fi de Festa en directe per La petita de l’Empordà. Podeu trobar-la al 101.1FM o bé al mòbil o ordinador a través d’aquest ENLLAÇ.

 

BALCONS ENGALANATS: Simplement afegir que la Comissió de Sant Isidre i Potamolls han fet una bustiada fent una crida a engalanar els balcons aquests tres dies. Esperem que hi participeu i us convidem a fer una foto del vostre balcó i compartir-la a les diferents xarxes socials.

 

Esperem que aquestes propostes us animin a ser positius i normalitzar en la mesura possible aquesta situació que estem vivint. Aprofitem també per demanar disculpes anticipades si hi hagués qualsevol error tècnic. És el primer (i esperem que l’últim) cop que hem organitzat activitats per aquests mitjans.

 

Bona Festa Major i visca Sant Isidre.

 

 

2020 SANT ISIDRE